Fortsat sikker levering

Vi leverer fortsat til hele landet 

Alle ordrer bestilt på Katolsk Webshop leveres med pakkepost af PostNord, som er fremme fra dag til dag. Pakkeposten er ikke berørt af lukningen af kommunale grænser, da godstransport betragtes som kritisk. Postens medarbejdere er naturligvis omstillet til at kunne fortsætte indsamling og omdeling af breve og pakker samtidig med at de lever op til regeringens krav og anbefalinger. Dog kan der ske forsinkelser i de berørte kommuner.

Du kan derfor være tryg ved at bestille hos os. Skulle det utænkelige ske, at din pakke ikke kan leveres kan du naturligvis altid få dit køb refunderet.

Vi afsender alle bestillinger med sporbar pakkepost 

Ved afsendelse får du en afsendelsesmail fra os med et link så du kan spore din pakke. Du får også e-mail og sms fra PostNord på den mail og det nummer, som du har oplyst ved bestillingen.

Det kan du gøre for at vælge endnu tryggere levering

PostNord har lige som andre post- og pakkedistributører indrettet deres procedurer efter Covid-19 med henblik på at passe på dig og deres bude. Målet er "tryg levering uden fysisk kontakt". Ud over hvad de allerede selv gør, er der flere muligheder for dig, der vil gøre noget ekstra for at få en tryg levering.

Dette kan du gøre: 

  • Bestil dine varer til levering hjem til din dør eller til en adresse, hvor du eller en anden kan modtage den for dig
  • Tilmeld dig Modtagerflex. Med Modtagerflex kan du få leveret dine pakker hjemme, på et aftalt sted, uden at skulle have fysisk kontakt med et pakkebud. Modtagerflex er en permanent aftale. Du kan nemt tilmelde dig i PostNord appen eller ved henvendelse til PostNords Kundeservice på 70 70 70 30
  • Brug FlexChange. Med FlexChange vælger du selv hvordan pakken skal leveres. Du kan foretage valget via SMS eller mail, mens pakken er på vej. Herved omdirigeres pakken til det ønskede sted. FlexChange er et éngangsvalg og gælder kun for den pågældende pakke.
  • Engangsfuldmagt. Du kan hænge en fuldmagt på din dør, der giver PostNord lov til at sætte pakken foran døren eller et sted på adressen. Hermed undgås fysisk kontakt.
  • Hvis du bestiller til et afhentningssted, så bestil dine varer i god tid, så du har friheden til at vælge et afhentningstidspunkt med få mennesker
  • Værd at vide ved bestilling til en pakkeboks: Hvis den pakkeboks/pakkeshop du har valgt er fyldt, vil din pakke blive leveret til en nærliggende pakkeboks/pakkeshop.

 

top image

 

Kontakt os gerne, hvis du har tvivl eller spørgsmål.